Discovery plus gratis erbjudande. Allt om sportpaket, priser, filmer & Serier.

Discovery plus logo Gratis
Discovery Plus

Allt om Discovery plus gratis rabattkod. Välj rätt sport paket till rätt pris!

Discovery plus är ny global streamingtjänst ” discovery +” sedan 2021. Därmed byter nordiska Dplay namn till discovery Plus och sport innehållet växer. Plattformen ska först lanseras på den amerikanska marknaden den 4 januari, där den släpps i samarbete med telekombolaget Verizon, sedan rullas den ut i totalt 25 länder. Först ut är Indien, Storbritannien och Irland. Precis som med Dplay kan man prova att streama Discovery plus gratis i 2 veckor.

PROVA discovery plus GRATIS <—- testa här (2 veckor gratis)

Discovery + (plus) släpper ny global streamingtjänst: Dplay byter namn till discovery Plus (discovery +)

– För våra svenska och nordiska Dplay-kunder betyder detta att de i januari möts av ett helt nytt varumärke. De kommer att ha tillgång till samma innehåll som vi har tillgängligt på Dplay i dag och självklart ännu mer exklusivt innehåll i framtiden. Dessutom kommer vi att erbjuda ännu mer av vårt sportinnehåll på den nya streamingtjänsten, säger Nicklas Norrby, vd för Discovery i Norden, i pressmeddelandet. När land lanseringarna är genomförda bytte även Dplay namn i till discovery + även i Norden. Det innebär att de som vill prova Dplay gratis får istället prova discovery plus gratis i 2 veckor.

Mer Eurosport-innehåll på nya plattformen

Eurosports sporträttigheter, såsom tennis, cykling, vintersport och fotboll, flyttar in på Discovery Plus och gör i Norden de befintliga Allsvenskan-sändningarna sällskap.

Discovery+ priser och gratis erbjudande.

Det som hittills informerats är att tidigare abonnemang och priser skall fortsätta enligt när hette Dplay. Därmed kommer discovery plus gratis erbjudande att bestå. Prova Discovery . Prova discovery + gratis

discovery+ plus abonnemang

Streamingtjänsten Discovery plus finns i 6 olika pris kategorier (abonnemang) , ”Discovery Gratis” 0kr men reklam , ”Discovery Underhållning” 79kr, ”Discovery Live” 129 Kr LIVE+TV 149kr , ”Discovery Plus Total” (sportpaket) 349kr ”Discovery Plus Total+ C More sport” 499kr. Priserna är en enligt månad. Ytterligare rabatt kan ibland ges för den som tecknar 12 månaders abonnemang. Med andra or är det precis samma prisnivåer som för dplay tidigare. Vilket abonnemang och pris som passar dig bäst. beror på vilket sportintresse du har. Ju dyrare pris desto mer sport ingår.

Innehåll i Discovery PLUS sport Allsvenskan?

  • Streama allsvenskan på Discovery plus 2021
    • Från och med säsongen 2020 sänder Discovery plus Allsvenskan och supperettan matcher.
    • Man även se cmore’s Serie A i Discovery + sport utbud. Där med i Dicoverys Plus utbud.
    • Nu kan man även se SHL på Discovery sport-paket efter samarbete mellan C More och Discovery. (Vi tolkar att detta kommer fortsätta i Discovery Sport paket)

NU alltså discovery + , tidigare sportpaket gick under namnen Dplay Premium , Dplay Sport och Dplay Total

PROVA discovery + GRATIS <—- testa här (2 veckor gratis)

Är discovery Plus helt gratis?

Beroende på Discovery paket så kan det vara gratis. Normalt är kan man alltid prova det standardutbudet kostnadsfritt under 2 veckors test period. När de kommer till sport rättigheter behöver man signa upp sig för ett paket som kostar pengar från dag 1. Normalt sett är det ingen bindning men man får bättre priser om man kör års debitering iställer för månadsvis. Sport och Total paketen kan oftast komma med rabatterade månadskostnader under vissa kampanjerbjudanden.

Några av alla serier och filmer att streama i tjänsten:

Wahlgrens värld med Pernilla och Bianca

Det blir aldrig en tråkig stund hos Sveriges mesta kändisfamilj. Pernilla och Bianca bjuder in oss att följa deras galna vardag fylld av kärlek och kaos. Pernilla och Bianca är tillbaka med ännu en fullspäckad säsong av Wahlgrens värld. I säsong 9 förälskar sig Pernilla i en tomt som hon vill bygga sitt drömhus på, men vägen till att bli markägare Wahlgren är lång och snårig. Dessutom ska Lovisa börja plugga och sluta som Biancas assistent, inte helt till Biancas förtjusning.

Älskar, älskar inte

Nytt avsnitt varje tisdag. Vi möter svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. Nu planerar partnern att flytta till Sverige för kärlekens skull. Överlever kärleken den stora förändringen? discovery+

Ensam i vildmarken

Nytt avsnitt varje tisdag. Långt från familj, vänner och samhället har åtta deltagare valt att pröva sin viljestyrka i den nordnorska vildmarken. De har bara sig själva. Hur länge står de ut? Streama alla serier och matcher i din mobil, dator, tv eller surfplatta.