Discovery plus pris & gratis erbjudande. Allt om sportpaket, priser, filmer & Serier.

Discovery Plus

Hitta Discovery plus gratis rabattkod. Välj rätt sport paket till rätt pris!

Discovery plus är ny global streamingtjänst ” discovery +” sedan 2021. Därmed byter nordiska Dplay namn till discovery Plus och sport innehållet växer. Plattformen ska först lanseras på den amerikanska marknaden den 4 januari, där den släpps i samarbete med telekombolaget Verizon, sedan rullas den ut i totalt 25 länder. Först ut är Indien, Storbritannien och Irland. Precis som med Dplay kan man prova att streama delar av Discovery plus gratis i 2 veckor.

På Discovery Plus ser du utvalt innehåll helt gratis och du kan även prova ett större utbud med rabatterad startmånad.

Discovery plus GRATIS <—- testa här (2 veckor gratis)

Olympiska Spelen Tokyo 2020/2021 (olympiska berättelser)

Streama OS på Discovery plus Gratis

OS sändningarna i Tokyo kan man primärt se på kanal 5 och på streamingtjänsten Discovery plus. Följ OS handbollen och damerna i fotboll och dess strävan mot guld. Streama Olympiska Spelen Tokyo 2020/2021 gratis eller utan reklam beroende på vilket paket du väljer.

Vilka Discovery + priser, erbjudanden och abonnemang finns.

Streamingtjänsten Discovery plus finns i 6 olika pris kategorier (abonnemang) , ”Discovery Gratis” 0kr men reklam , ”Discovery Underhållning” 79kr, ”Discovery Live” 129 Kr LIVE+TV 149kr , ”Discovery Plus Total” (sportpaket) 349kr ”Discovery Plus Total+ C More sport” 499kr. Priserna är en enligt månad. Ytterligare rabatt kan ibland ges för den som tecknar 12 månaders abonnemang. Med andra or är det precis samma prisnivåer som för dplay tidigare. Vilket abonnemang och pris som passar dig bäst. beror på vilket sportintresse du har. Ju dyrare pris desto mer sport ingår. I Sverige har Discovery bland annat de exklusiva rättigheterna för OS 2018-2024 samt Allsvenskan 2020-2025. Detta gör dem till en populär streamingtjänst när det kommer till sportutbudet. För mer info se info på ”discovery+ plus abonnemang”.

Innehåll i discovery PLUS sport Allsvenskan?

  • Streama allsvenskan på Discovery plus 2021
    • Från och med säsongen 2020 sänder Discovery plus Allsvenskan och supperettan matcher.
    • Man även se cmore’s Serie A i Discovery + sport utbud. Där med i Dicoverys Plus utbud.
    • Nu kan man även se SHL på Discovery sport-paket efter samarbete mellan C More och discovery.

NU alltså discovery + , tidigare sportpaket gick under namnen Dplay Premium , Dplay Sport och Dplay Total

PROVA discovery + GRATIS <—- testa här (2 veckor gratis)

Är Dplay och Discovery+ samma sak?

Discovery+ lanserades i Sverige 2015 under namnet Dplay men heter sedan januari 2021 Discovery+.

Kan jag se på Discovery+ gratis?

Ja, du kan registrera dig på Discovery+ utan kostnad och se utvalt innehåll.

Är discovery Plus verkligen helt gratis?

På Discovery Plus ser du utvalt innehåll helt gratis och du kan även prova ett större utbud med rabatterad startmånad. Beroende på Discovery paket så kan det vara gratis. Normalt är kan man alltid prova det standardutbudet kostnadsfritt under 2 veckors test period. När de kommer till sport rättigheter behöver man signa upp sig för ett paket som kostar pengar från dag 1. Normalt sett är det ingen bindning men man får bättre priser om man kör års debitering iställer för månadsvis. Sport och Total paketen kan oftast komma med rabatterade månadskostnader under vissa kampanjerbjudanden. Ibland kan man prova 30 dagar för endast 10 kr. Vissa större paket kan man få 50% rabatt på första månaden.

Några av alla serier och filmer att streama i tjänsten:

Wahlgrens värld med Pernilla och Bianca

Det blir aldrig en tråkig stund hos Sveriges mesta kändisfamilj. Pernilla och Bianca bjuder in oss att följa deras galna vardag fylld av kärlek och kaos. Pernilla och Bianca är tillbaka med ännu en fullspäckad säsong av Wahlgrens värld. I säsong 9 förälskar sig Pernilla i en tomt som hon vill bygga sitt drömhus på, men vägen till att bli markägare Wahlgren är lång och snårig. Dessutom ska Lovisa börja plugga och sluta som Biancas assistent, inte helt till Biancas förtjusning.

Älskar, älskar inte

Nytt avsnitt varje tisdag. Vi möter svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. Nu planerar partnern att flytta till Sverige för kärlekens skull. Överlever kärleken den stora förändringen? discovery+

Ensam i vildmarken

Nytt avsnitt varje tisdag. Långt från familj, vänner och samhället har åtta deltagare valt att pröva sin viljestyrka i den nordnorska vildmarken. De har bara sig själva. Hur länge står de ut? Streama alla serier och matcher i din mobil, dator, tv eller surfplatta.

Tidigare info om skillnaden mellan Dplay och Discovery plus

Discovery + (plus) släpper ny global streamingtjänst /abonnemang : Dplay byter namn till discovery Plus (discovery +)

– För våra svenska och nordiska Dplay-kunder betyder detta att de i januari möts av ett helt nytt varumärke. De kommer att ha tillgång till samma innehåll som vi har tillgängligt på Dplay i dag och självklart ännu mer exklusivt innehåll i framtiden. Dessutom kommer vi att erbjuda ännu mer av vårt sportinnehåll på den nya streamingtjänsten, säger Nicklas Norrby, vd för Discovery i Norden, i pressmeddelandet. När land lanseringarna är genomförda bytte även Dplay namn i till discovery + även i Norden. Det innebär att de som vill prova Dplay gratis får istället prova discovery plus gratis i 2 veckor.

Mer Eurosport-innehåll på nya plattformen

Eurosports sporträttigheter, såsom tennis, cykling, vintersport och fotboll, flyttar in på Discovery Plus och gör i Norden de befintliga Allsvenskan-sändningarna sällskap.

Hitta information om andra streamingtjänster och olika paket rabattkoder/ värdekoder. Viaplay, Disney