discovery + gratis erbjudande

Dplay gratis = discovery + gratis, hitta ditt erbjudande nu!

Letar du efter Dplay rabattkod eller gratis värdekoder för att streama Dplay gratis? Dplay har bytt namn till discovery + sedan jan 2021. Men alla serier, priser och abonnemang finns kvar. Men nu går alla discovery’s streamingtjänster under ett och samma namn ”discovery +”. 

Missa inta alla serier på discovery + och följ exempelvis våra kända profiler över atlanten, Jocke och jonna i familjen Lundell, eller Fredrik och Filips galenskaper.

Alltså kanal 5:s playsida. Och lite andra kanaler också. I skrivande stund får du testa den gratis utan att ange en discovery värdekod eller andra rabattkoder. klicka vidare för att se erbjudandet hos discovery +.

”Prova gratis HÄR”<—-

Missa inte att streama discovery + Live, 2 veckor gratis.


Innehåll i discovery + Premium paket

  • Se allsvenskan på Dplay 2020
    • Från och med säsongen 2020 kommer discovery + och deras moderbolag Discovery ansvara för alla allsvenska matcher.

Allt du behöver veta om discovery +  Allsvenskan och Superettan

  • Från och med 2020 stremas alla allsvenska matcher
  • discovery +  sänder superettan
  • Streama allsvenskans försäsong’s matcher på Dplay

”jocke och Jonna”

  • Streama familjen lundell, ”jocke och Jonna”

    Namnen Jocke och Jonna, säger allt. De är mäktigast i Sverige i sociala medier och deras öppenhjärtiga videor på Youtube drar miljonpublik. Nu bjuder Dplay tittarna på en exklusiv och intim inblick i framgångsrika företagarna och nyblivna föräldrarna Joakim och Jonna Lundells liv, jobb, kärlek, kaos och vardag. I Familjen Lundell följer vi paret som driver ett mångmiljonföretag med en videokamera på ena armen och dottern Lunabelle på den andra – samtidigt som de är mitt uppe i ett renoveringskaos som kan ge den mest händige hjärnblödning. Du har garanterat inte sett någonting liknande. Streama familjen lundell 

WAHLGRENS VÄRLD – KANAL 5 | DPLAY

Följ Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso. Följ dem och streama dem på Dplay eller kanal 5. Familjen Wahlgren föddes rakt in i rampljuset och har precis som större delen av sin familj vuxit upp i strålkastarnas ljus. Just nu är hon huvudpersonen i sin egen realityserie där vi får följa artisten, designern, bloggaren, poddaren, mediefenomenet. Följ framföallt Bianca och Pernilla wahlgren och deras tokia påhitt.

Titta gratis på Filip och Fredrik presenterar

Använde koden för att se Filip och Fredrik presenterar. Där dom väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan titta på helt gratis och helt utan reklam. Prova en gratisperiod på minst två veckor. Därefter kostar det 79kr per månad. Ingen bindningstid  utan du kan avsluta när det passar dig. Även innan prova på perioden är slut. Helt klart värt det om du frågar oss på på streamingcentrum.se.

discovery + Pris, discovery + abonnemang

Det finns fem typer av abonnemang på Dplay: Total, Live, Underhållning och Gratis. Total och Live ger tillgång till den sport Dplay erbjuder – alltså Allsvenskan och Superettan och Eurosports två kanaler. Underhållning fokuserar istället på de underhållningsprogram som visas i Discovery Networks kanaler och de program som produceras exklusivt för Dplay.

discovery +Live, 129 kr/månad

Abonnemanget Live ger tillgång till alla Discovery Networks kanaler live i discovery +-appen. Man får dessutom tillgång till mycket underhållning och dokumentärer.

discovery + Total 349 kr/månad

Med abonnemanget Total får man tillgång till allt Dplay har att erbjuda. Man kan se alla Discovery Networks kanaler live, exklusiva program för Dplay, allt innehåll på Dplay helt utan reklam och streama Allsvenskan och Superettan.

discovery + Total +C More Sport 499 kr/månad

Prova discovery +2 veckor gratis

Tidigare Covid-19 info relaterat till Dplay’s sport utbud.

discovery + PREMIUM, MINSKAT SPORTUTBUD PÅ GRUND AV CORONA:

Corona utbrottet har skakat omvärlden så kan priserna vara annorlunda och datum för olika evenemang kan ha flyttats eller ställs in. Exempelvis har Dplay Premium sänkt sitt pris då utbudet av sport har minskat. Bland annat har Allsvenskan pausats, EM har flyttats etc. Även andra Streaming tjänster har minskat sitt pris och utbud. Exempelvis Cmore Sport och Viaplay Sport som inte kan sända SHL och premierleague och Spanska ligan (LA Liga).