Allt om HBO MAX Pris, Sverige erbjudanden & Gratis rabattkod

HBO Max Sverige lanseras 26 oktober. Hitta bästa HBO MAX pris samt rabattkoder, gratis prova på erbjudanden.

Historiken bakom HBO MAX: Det var i maj, mitt under pandemin, som Warner Media släppte sin nya streamingtjänst HBO Max. 

Under den digitala konferensen (maj 2020) Web Summit meddelade Andy Forssell, chef för HBO Max Global, att HBO Max kommer till Sverige och resten av Europa nästa år. Under andra halvåret kommer HBO:s streamingtjänster i Europa påbörja uppgraderingen till HBO Max, det framgår av ett kortfattat pressmejl från HBO Nordic. 

Först fick man prova HBO gratis och sedan har det varit olika erbjudanden med olika priser….

Erbjudet om helt gratis har utgått och man får nu rabatt motsvarande ”HBO MAX 3-4 månader gratis” om man köper ett årspaketet i stället för per månad. (spara 34% sår det just nu på HBO MAX hemsida)

HBO MAX Sverige /HBO Nordic Erbjudande

favorit bland många svenskar

Vi svenskar har haft tillgång till HBO-serier genom streamingtjänsten HBO Nordic sedan vintern 2012. Det har gett oss en hel del bra underhållning – och tjänsten fortsätter att leverera trots att konkurrensen har blivit allt tuffare. 

Det finns onekligen många streamingtjänster att hantera. Netflix är inte längre den tydliga favoriten. HBO Nordic går mycket starkt framåt på den svenska marknaden – och dessutom har vi Amazon Prime som växer snabbt, väletablerade Viaplay och naturligtvis erbjuder även de stora tv-kanalerna SVT och TV4 streaming. Vi kan också nämna Discoverys tjänst Dplay i det sammanhanget. Apple har startat upp streamingtjänsten Apple TV + och det är definitivt en tjänst som kommer att bli allt intressantare med tiden.

Det finns ännu fler aktörer, men när det handlar om tv-serier är det främst dessa streamingtjänster du behöver. Disney + har äntligen kommit till Sverige, och kommer sannolikt att bli ytterligare ett stort namn inom streamingvärlden och bidra till en ännu större mångfald av tv-underhållning.

HBO erbjuder normalt sett 14 dagar till 1 månad gratis streaming via olika HBO Nordic erbjudande. Spara dina 109 kr och gör något annat för dem. Antingen så använder du dem till nästa period av HBO Nordic. Gratismånad.se mål är att göra din vardag lite billigare! Med rabattkoder, rabatter och kampanjer hos oss kan du spara en slant. Varför betala fullpris när du kan få rabatt?

HBO Nordic pris och abonnemang

HBO Nordic är en abonnemangstjänst för streaming. Du som konsument får tillgång till högkvalitativt film- och serieinnehåll var du än befinner dig. HBO Nordic äär den första HBO-märkta tjänsten i norden. De levererar de bästa serierna från HBO men även Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC och många andra produktionsbolag. HBO Nordics innehåll går att streama till datorn, mobilen och surfplattan.

HBO MAX kostar idag 89 Kr per månad

  • Pris HBO 1 månad 89 kr
  • Pris HBO 2 månader 178 kr
  • Pris HBO 3 månader 267 kr
  • Pris HBO 6 månader 534 kr
  • Pris HBO 12 månader 699 kr 34% rabatt ( Det motsvarar bara 58,25 kr/månad när du betalar i förskott.)

ÄR HBO GRATIS?

Variera beroende vem man frågar och när. Som ny kund kommer HBO med rabattkoder som gör att man kan du prova tjänsten kostnadsfritt i månad utan bindningstid.

På HBO’s hemsida säger man för tillfället.

– HBO Nordic erbjuder inte nya prenumeranter en gratis testperiod. När du registrerar dig får du omedelbart tillgång till allt vårt innehåll för endast 89,- SEK månad (utan bindningstid). Om du bestämmer dig för att HBO inte är något för dig kan du säga upp ditt abonnemang när som helst.” Tidigare priser har varit 109kr i månaden.

Men om man tittar på Telia’s hemsida så erbjuder de sina kunder att prova HBO gratis 3 månader för nya kunder:

HBO Nordics utbud

Hos HBO Nordic får du tillgång till över 5000 avsnitt av dina favoritserier, innehåll för barn samt en hel del filmer. För endast 89 kr per månad får du alltså nästan obegränsad underhållning för dig och resten av din familj, om du delar med dig! Du får alla avsnitt, av alla säsonger, närsomhelst och var som helst. Streama över alla dina enheter och ha HBO Nordic för Apple TV eller Chromecast i HD-kvalitet.

HBO-klassiker

HBO har vunnit otroligt många priser för sina serier över åren och de har några av de största klassikerna som rankar högst på IMDB.

The Wire, en av de mest hyllade serierna någonsin! Följ gängkriminella och poliser, samt andra fantastiskt skrivna karaktärer i detta kriminaldrama i fem säsonger. Se hur livet i Baltimore, en av USAs städer med mest brottslighet går till, på båda sidor av lagen.

Chernobyl, storfavorit när serien släpptes 2019. Det finns ett enastående hantverk i hur manusförfattaren Craig Mazin och svenska regissören Johan Renck, som skrivit respektive regisserat alla fem avsnitt, lyckas hålla ”Chernobyl” i så strama tyglar att serien inte blir en elegi. Mestadels beror detta på att varje steg i berättelsen kopplas till en eller flera mänskliga öden.

Band of Brothers ett krigsdrama du aldrig kommer glömma. Hur var det egentligen att vara på frontlinjerna under andra världskriget? Denna miniserie på 10 avsnitt, med 8 olika regissörer har ett av de högsta IMDB-betygen någonsin (9,5 av 10). En ruskigt verklig, oförskönad bild av ett luftburet kompani av amerikanska soldater.

Sopranos italiensk maffia i modern tid, med skavanker. Serien Sopranos handlar om den fiktiva maffiafamiljen Soprano med italiensk härkomst, och deras liv i New Jersey. Sopranos är den mest ekonomiskt framgångsrika och näst mest prisbelönta serierna i USAs tv-historia. Sex säsonger av fantastiska karaktärer och nervkittlande handling väntar dig!

6 feet under en serie om en sannerligen underlig familjebransch. I den här klassiska tv-serien följer du den väldigt disfunktionella familjen Fisher i deras försök att driva en begravningsbyrå inom familjen. Fem prisbelönta säsonger väntar på dig och hemmakvällar med mycket underhållning.

Stora Klassiker från HOB

Game of Thrones George R. R. Martins mästerverk. Baserat på böckerna av samma namn är det världens mest påkostade serie. Följ denna fantastiska fantasyserie som är tät av action och intriger som står dig upp till halsen. Mångfaldigt belönad, med 7 säsonger med en åttonde sista säsong som släpps 2018.

Westworld en spännande och skrämmande berättelse om framtiden och artificiell intelligens. Serien Westworld utspelar sig i en snar framtid där en av huvudattraktionerna är en Vilda Västern Upplevelse. En säsong har hittills släppt med ytterligare en på gång under 2018. Ta din chans och kika på en serie som klistrar dig framför TVn.

Trueblood vampyrer utan krusiduller. Var Twilight lite för fjantigt för dig, men du är fortfarande lite intresserat av det övernaturliga? Trueblood är en vampyrserie i vuxen tappning där du med hjälp av regissören till 6 Feet Under, följer karaktärer i en värld där vampyrer och människor lever sida vid sida. Men är det i harmoni?

Big Little Lies, en stjärnspäckad miniserie som tagit världen med storm. Big Little Lies kom 2017 och har tagit tittare världen över med storm. Följ familjer i vad som tillsynes verkar vara en idyll, men vad är det egentligen som döljer sig under ytan.

HBO Nordic rabattkod

Normalt erbjuder HBO rabattkoder och prova på HBO Max gratis, i två veckor utan bindningstid. Du har nu chansen att få ta del av den unika streamingtjänsten helt kostnadsfritt. Som ny kund får du med HBO Nordic rabattkod tillgång till de mest hyllade serierna och filmerna. Se bland annat de kritikerrosade serierna Westworld, True Detective, Game of Thrones, The Leftovers eller filmklassikerna Annie Hall, Into The Wild, Hannibal, 21 grams och många fler. Du väljer själv hur du vill utnyttja dina gratisveckor, då du kan streama via din mobil, dator, tablet, tv med mera och streama på två enheter på samma gång från samma konto. Hämta din HBO värdekod redan idag och titta på de bästa serierna och filmerna helt gratis i två veckor.

Dessa erbjudan har utgått och ersättning nu att man får rabatt motsvarande HBO MAX 3 månader fritt om man köper ett årspaketet i stället per månad. (spara 35% sår det just nu på deras hemsida)