Dplay Värdekod, prova Dplay erbjudandet nu!

Dplay gratis kod, hitta din Dplay rabattkod & värdekod nu!

Denna sida inehåller innehåller annonser , reklam och erbjudanden i samarbeten med Dplay.

Dplay är kanal 5:s playsida. samt ett gäng andrakanaler också. I skrivande stund får du testa Dplay gratis om du klickar dig vidare på erbjdjudandet nedan.

PROVA DPLAY GRATIS <—- testa här (2 veckor gratis)

Dplay gratis erbjudande

För att ta del av erbjudanden, klickar du bara vidare i Dplay länken. Ingen rabattkod (Gratis kod) behöver anges för att ta del av erbjudandet. Klicka vidare på länken, så behöver du inte ange någon ”Dplay gratis kod” för att prova två veckor.

Underhållning

 • Njut av exklusiv underhållning och aktuella dokumentärer före alla andra!
 • Ingen reklam, ingen bindningstid
 • Prisbelönade dokumentärer från BBC, bl.a. Planet Earth och Blue Planet

Månadsabonnemanget Live

 • Se nio kanaler live! Bl.a. Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 & Eurosport
 • Njut av exklusiv underhållning och aktuella dokumentärer före alla andra!
 • Prisbelönade dokumentärer från BBC, bl.a. Planet Earth och Blue Planet
 • 98,99 kr / MÅNAD

Dina första 14 dagar är gratis

Tillfälligt erbjudande: 98,99 kr/månadPriset är ett tillfälligt erbjudande medan sportutbudet är begränsat och kommer därefter att återgå till normalt pris om 129 kr/månad


Månadsabonnemanget TOTAL

 • Tillfälligt erbjudande: 99 kr/månad
 • Priset är ett tillfälligt erbjudande medan sportutbudet är begränsat och kommer därefter att återgå till normalt pris om 349 kr/mån
 • Se Allsvenskan och Superettan
 • Ladda upp inför avspark – se försäsongen
 • Njut av exklusiv underhållning och aktuella dokumentärer före alla andra!
 • Se nio kanaler live! Bl.a. Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 & Eurosport
 • Prisbelönade dokumentärer från BBC, bl.a. Planet Earth och Blue Planet

Innehåll i Dplay Premium, Dplay sport paket

 • Se allsvenskan på Dplay 2020
  • Från och med säsongen 2020 kommer Dplay och deras moderbolag Discovery ansvara för alla allsvenska matcher.
  • NU kan man även se cmore’s Serie A i dplay sport utbud.
  • Nu kan man även se SHL på Dplay sport-paket efter samarbete mellan C More och Dplay.

Allt du behöver veta om Dplay Allsvenskan och Superettan

 • Från och med 2020 streamas alla allsvenska matcher
 • Dplay sänder superettan
 • Streama allsvenskans försäsong’s matcher på Dplay

DPLAY PREMIUM, MINSKAT SPORTUTBUD PÅ GRUND AV CORONA:

Corona utbrottet har skakat omvärlden så kan priserna vara annorlunda och datum för olika evenemang kan ha flyttats eller ställs in. Exempelvis har Dplay Premium sänkt sitt pris då utbudet av sport har minskat. Bland annat har Allsvenskan pausats, EM har flyttats m.m. Även andra Streaming tjänster har minskat sitt pris och utbud. Exempelvis Cmore Sport och Viaplay Sport som inte kan sända SHL och premierleague och Spanska ligan (LA Liga).

Aktiva Dplay värdekod för oktober 2020 (Dplay rabattkod)

Skapa ett konto gratis hos Dplay och streama fritt bland dina favoritprogram. Du kan även välja ett exklusivt paket för en liten månadssumma. Välj bland underhållning, live eller det kombinerade paketet. Du kan även hitta en Dplay värdekod här hos oss på Streamingcentrum.se där du får ditt paket till ett billigare pris. Prova Underhållningspaketet gratis i 14 dagar innan du binder upp dig. Du behöver inte ange någon Dplay rabattkod eller värdekod för att ta del av detta gratis ebjudande på 2 veckor.

Streama Filip och Fredrik presenterar

Använde gratis erbjudandet för att se Filip och Fredrik presenterar. Där dom väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan titta på helt gratis och helt utan reklam. Det är gratis första provperioden och sedan kostar det 79kr per månad. Helt klart värt det om du frågar oss på streamingcentrum.se.

Streama familjen lundell, ”jocke och Jonna”

Namnen Jocke och Jonna, säger allt. De är mäktigast i Sverige i sociala medier och deras öppenhjärtiga videor på Youtube drar miljonpublik. Nu bjuder Dplay tittarna på en exklusiv och intim inblick i framgångsrika företagarna och nyblivna föräldrarna Joakim och Jonna Lundells liv, jobb, kärlek, kaos och vardag. I Familjen Lundell följer vi paret som driver ett mångmiljonföretag med en videokamera på ena armen och dottern Lunabelle på den andra – samtidigt som de är mitt uppe i ett renoveringskaos som kan ge den mest händige hjärnblödning. Du har garanterat inte sett någonting liknande. Streama familjen lundell på Dplay 

Om att Streama Dplay, Streamingtjänster

Välkommen till Dplay, Discovery Networks Swedens streamingtjänst. Discovery Networks Sweden är ett TV-hus med ett brett sprektrum av kanaler, spännande program och färgstarka och populära profiler. Här samlar vi det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största tv-kanaler, bland annat Kanal 5, Kanal 11, TLC, Discovery Channel och Eurosport. Det betyder innehåll i världsklass, allt ifrån hisnande underhållning till gripande dokumentärer.

Välj själv om du vill titta gratis eller skaffa ett abonnemang där du kan titta på alla våra kanaler utan reklam och dessutom se serier som är helt exklusiva för Dplay.

Dplay relanserades i januari 2018. Den nya versionen av Dplay är under utveckling – med kontinuerliga uppdateringar och leverans av förbättrad digital tv-teknologi.

En av de stora tekniska förbättringarna är att vi ersatt Flash-spelaren med en HTML5-spelare. Denna ska på sikt göra det möjligt att spela upp vårt innehåll direkt i webbläsaren på mobil. Fram till dess behöver du uppdatera Dplay-appen på App Store / Google Play Store.

Vi har också jobbat hårt med optimering, och förhoppningsvis kommer du med detta uppleva en mycket snabbare, mer stabil och generellt bättre tjänst. Nu minns även din webbläsare var du slutade titta senast, så att du enkelt kan fortsätta där du slutade.

Dplay erbjudande 2 veckor gratis . (Utan att behöva ange Dplay rabattkod eller värdekod.)