Viaplay gratis -”Erbjudande”

 VIAPLAY gratis Erbjudande?

Gällande Viaplay så har vi på ”Streamingcentrum.se” samlat några bra erbjudanden från de största streaming tjänsterna. Missa inte filmer, serier och fotbollsmatcher som sänds på Viaplay, Viaplay SPORT och Viaplay Total.

 

Prova Viaplay gratis

För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du prova att Streama gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama Viaplay gratis.

Prova Viaplay Här=>

 

Prova Viaplay gratis

För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du 1 månad gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama.

Prova Viaplay gratis Här=>

Sport, Tv, filmer och serier

Viaplay lanserades redan 2007 och är MTG-koncernens streamingtjänst. Det som gör att man vill Prova Viaplay och annorlunda än de andra svenska streaming-tjänsterna är att de har utöver filmer och serier har rättigheter till många olika sportevenemang och ligor. Du kan även streama Tv-kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10.

Mäktiga sporträttigheter

Viaplay är en av de streaming-tjänsterna som har de största sporträttigheterna i Sverige. Du kan bland annat se Champions League, Premier League, Formel 1 och NHL. Du kan även se UFC, MMS och andra kampsportsevenemang. Om du vill streama sport så får du dock betala för det dyrare paketet då det inte ingår i standardpaketet. Men Viaplay Sport erbjuder det absolut största sporthändelserna. Följ Fotboll, golf, UFC, och motrosport 

 

Viaplay gratis i 2 veckor

För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du två veckor helt gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama.

Prova Viaplay Här=>

Varför skall prova Viaplays streamingtjänst?

1. Strömma de senaste filmerna och tv-programmen
Viaplay erbjuder ett brett urval av de senaste filmerna och tv-serierna som du kan streama när som helst. Med nya titlar som läggs till varje vecka har du alltid något nytt att titta på.

2. Titta på direktsänd sport
Viaplay är den perfekta platsen för att titta på direktsänd sport. Med exklusiva rättigheter till några av de största sportevenemangen i världen kan du vara säker på att du inte missar ett ögonblick av handlingen.

3. Inga annonser eller reklamfilmer
Till skillnad från andra streamingtjänster visar Viaplay inga annonser eller reklamfilmer. Det innebär att du kan se dina favoritprogram och filmer utan avbrott.

4. HD-kvalitet
Viaplay strömmar allt innehåll i HD-kvalitet, så du kan njuta av dina favoritserier och filmer i hög upplösning.

5. 30 dagars gratis provperiod
Viaplay erbjuder en 30-dagars gratis provperiod så att du kan prova tjänsten innan du binder dig till en prenumeration. På så sätt kan du vara säker på att det är rätt streamingtjänst för dig.

 

Enligt Viaplay själva är Nordens ledande streamingtjänst för serier, film, sport och barninnehåll

Om Viaplay & Viaplay rabattkod

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll. Viaplay sammanför dig med din favoritunderhållning, var du än är. Du kan upptäcka och uppleva hela säsonger av serier, marknadens största utbud av nya storfilmer, samt direktsända sportevenemang i världsklass så som Engelska Premier League, UEFA Champions League, NHL och Formel 1. Viaplay finns på webben, iOS och Android-enheter, Smart TV, Viasat Set-Top-Boxar, Xbox 360, Xbox One, PlayStation®3 och PlayStation®4.

Viaplay AB är en del av MTG AB (Modern Times Group) som är en internationell underhållningskoncern vars verksamheter sträcker sig över sex kontinenter och omfattar TV-kanaler, innehållsproduktion och distribution, onlinetjänster, radiokanaler, flerkanalnätverk (MCN:er) och esport. Viaplay rabattkoder aktiveras automatiskt utan att du behöver ange någon rabattkod. Klicka vidare för mer info om Viaplay Rabattkod.

Viaplay sport – utbud

Viaplay Sport har störst utbud inom sport av alla streamingtjänster i norden.

Golf, följ alla stora golfturneringar på Viaplay Golf

Europatouren LPGA-touren Ryder Cup WGC 8 majors

viaplay Motor

Formel 1® Moto GP Nascar Speedway GP

Fler sporter

NHL KHL Major League Baseball ATP 1000 NFL Euro League Basket EHF Champions League IHF World Handball Championship EHF European Handball Championship UFC Boxning

Tidigare har man Viaplay erbjudet ”Prova viaplay gratis 1 månad” och Viaplay gratis 3 månader. För tillfälet erbjuder de endast 2 veckor men så fort vi får info om 1,3 eller 6 månader så tipsar vi om det på hemsidan. 
 
Under 2019 har hifi kunder erbjudet vissa kunder 6 månader fritt.

https://viaplay.se/hifi

  • Detta erbjudandet ger 6 gratis månader Viaplay Film & Serier (värde 654 kr).
  • Du får din värde kod via e-mail när du köpt en produkt som ingår i denna kampanj hos HiFi klubben mellan den 1 April – 1 Juni 2019.
  • Koden är giltig till och med den 1 augusti 2019.
  • Koden avser paketet Viaplay med serier och film och kan inte kopplas till ett paket innehållande sport.
  • Erbjudandet gäller både ny och befintlig Viaplay-kund och kan ej kombineras med andra Viaplay-erbjudanden, 1 kod per kund.
  • Efter fria månader löper abonnemanget automatiskt vidare för 109 kronor/månad. Avsluta när du vill.