Pradise hotel (Viafree Paradise hotel)

Pressbild från Viaplay

Det är nytt i Paradise

Paradise spelas fortfarande in i Mexiko, men denna gång på semesterboendet Playa Nix som ligger på den mexikanska rivieran mellan Puerto Vallarta och Manzanillo.

Streama Paradise Hotel: LÄNK 1

Streama Paradise Hotel LÄNK 2

Den nya serien kommer med en handfull nya regler: Bland annat deltagarna numera bilda par med vem de vill oavsett kön, alla deltagare ska vara över tjugo år och det är inte längre ett krav att vara singel för att kunna söka in. Dubellsängarna har bytts ut mot enkelsängar men om det får vissa par att inte hamna i samma säng åter står att se i serien. Det stormade rejält kring realityprogrammet Paradise Hotel förra året efter att det vittnats om sexuella övergrepp. Nu har programmet gått ut med ett löfte om att flera saker kommer att förändras i programformatet.

Pradise hotel är tillbaka Åtta av dokusåpasveriges största drottningar checkar in på hotellet.

  1. Det nya paradishotellet på Viaplay är en lyxig femstjärnig resort som erbjuder gästerna en verkligt unik upplevelse.
  2. Resorten ligger i den vackra staden Puerto Vallarta i Mexiko och erbjuder fantastisk utsikt över havet och de omgivande bergen.
  3. Gästerna på anläggningen kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter, bland annat bada i en av de tre infinitypoolerna, koppla av i spaet eller utforska den närliggande staden.

Tidigare info från Paradise säsonger:

Paradise 2022

Paradise Hotel. Svensk realityserie från 2020 på TV3 | Viafree.

Paradise Hotel är tillbaka med en trettonde säsong. Förbered er på kärlek, fest, svekfulla pakter och tårar. Vem kommer att vinna och vilka kommer att försvinna? Med Emma Hellström, Josefin ”Josie” Capllonch, Alexandra Nord, Cornelia Gyllborg, Erica Lindberg, Helen Ablatova, Hanna Bodelson och Paulina ”Paow” Danielsson. Dessutom kommer tittarna bjudas på ytterligare två comebacker när PH-veteranerna tillika paradisets prinsar, Arvid Stenbäcken och Fredrik ”Fimpen” Olsson, checkar in på hotellet under hösten.

– Denna säsong är verkligen något extra och det ska bli så himla kul att följa allt som händer under resans gång. Jag vågar utlova drama i mängder, kärlek och spelet när det är som bäst. Jag är taggad och ni där hemma kommer inte bli besvikna, säger Rebecca Stella.

Prova Dplay gratis i två veckor


Deltagarna i Paradise Hotel under hösten 2020:

Diana Moseni, 27, från Göteborg @DianaMosen
Tanja Ingebretsen Kallin, 23, från Vänersborg @trubbeltanj
Filippa ”Blomman” Blomqvist, 23, från Göteborg @filippablomqvistt
Andrea Contreras, 21, från Sundsvall @_andreacontrs
Filippa Kronholm, 24, från Finspång @filippamariaa
Alexander Ekdahl, 23, från Borås @alexanderekdahl
Simon Weidersjö, 25, från Stockholm @simonweider
Mikail Maarofi, 21, från Göteborg @mikailem
Sebastian Månsson, 25, från Helsingborg @sebmansson
Malte Grkovic, 26, från Stockholm @maltegrkovic

Paradise hotel tidigare säsonger

Det finns hela 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,11,12, 13 säsonger av det svenska paradise hotel. Genom åren har man kunna se kungligheter sex , sprit i massor. oftast med en hel del svartskjuka mellan deltagarna. Många deltagar blir efter tv serien kändisar och deltar i andra TV produktioner. Exmepl på detta är Samir, Paulina ”Paow” Danielsson med flera.

Hur fungerar Paradise Hotel? (regler)

Paradise Hotel Sverige är en dokusåpa på formatet Paradise Hotel som ursprungligen kommer ifrån USA 2003. En grupp av unga singlar, kvinnor och män, bor på ett lyxhotell i Mexiko. Tävlingen sker parvis och varje vecka gäller det att hitta en partner av det motsatta könet som man kan stå säkert med i en parceremoni. Det blir alltid minst en person som står utan partner och åker ut från hotellet. Under veckans gång får deltagarna brev med utmaningar, tävlingar, immunitet och twister som också gör att deltagare riskerar att åka ut. Varje vecka kommer det också in nya deltagare; det avgör om det är en kvinna eller man som kommer åka ut i nästa parceremoni. Tävlingen går ut på att stanna på hotellet så länge som möjligt för att sedan stå i en ”kulcermoni” med sin partner, där man får chansen att vinna en halv miljon kronor 

Streama paradise hotel på Viaplay & Viafree gratis

Viafree sänder paradise hotel gratis men vill du även se eftersnacket gratis. Så rekommenderar vi att prova Viaplay gratis under 2 veckor.

Missa inte även paradise hotel Norge. Streama detta på Viaplay. Vi rekommenderar även att streama paradis hotel Danmark.

PH norge levererar……