Streama Gåsmamman säsong 5, Sonja är tillbaks

Gåsmamman säsong 5 och 6 spelas in under åren 2020/2021. Den femte säsongen har premiär 20 september 2021. Den sjätte säsongen dröjer till 2022.

I början av den nya säsongen har det gått tre år sedan Sonja blev nya Majoren och i hopp om att kunna köpa sig ur sin kriminella tillvaro för gott, återvänder hon till Stockholm. Famljen med barnen Gustav (Joel Lützow), Linus (Edvin Ryding) och Nina (Clara Christiansson Drake) samt modern Klara (Grynet Molvig) har gått vidare med sina liv, men när Sonja vänder hem så påverkar det alla.

Prova CMORE gratis i 2 veckor

Missa inte att prova streama gåsmamman 5 gratis genom att prova C More två veckor gratis!

Hur började gåsmamman i Säsong 1?

Sonja lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj när hennes tillvaro plötsligt slås i spillror. Sonja tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn. Genom de olika säsongerna så har sonja blivit indragen i mer komplexa affärer med olika aktörer såsom Poliser, affärsmän , kriminella och även Columbias maffian.

Missat säsong 4 med gåsmamman?

I säsong fyra vaknar Sonja upp efter sex månader i koma till en värld som har gått vidare utan henne, och en kropp hon inte känner igen. Samtidigt inser hon att den colombianska kartellen har satt ett pris på hennes huvud. För att kunna betala sin skuld dyker Sonja djupare in i den kriminella världen, men hennes val får oväntade ringar på vattnet och faran för hennes och familjens liv bara växer.

Vad handlas Gåsmamman säsong 3 om?

Säsong tre av Gåsmamman tar vid är Sonja ute ur fängelset och ett nytt liv i trygghet har tagit sin början. Tillsammans med nya kärleken John har hon byggt sitt drömhus och äntligen kan hon lämna sitt turbulenta och smärtsamma förflutna bakom sig. Men trots en önskan om att hålla familjen utanför de kriminella kretsarna dras Sonja återigen tillbaka in i en laglös värld av våld och brutala uppgörelser.

Gåsmamman Säsong 2

Sonja och hennes tre barn har återvänt till Sverige efter ett år i Australien. De lever under skyddad identitet, och varken vänner eller familj vet att de är tillbaka. Samtidigt närmar sig en ödesdiger rättegång mot Sonjas skuldsatte bror Niklas.

Vart kan man se Gåsmamman säsong 4?

Man kan streama GÅSMAMMAN SÄSONG 1,2,3,4 och 5 på C More och TV4 Play. Vissa säosnger går även att se på Discovery PLUS. Alla nya säsonger och avsnitt släpps först på C More. Bästa C More pris får man genom att som ny kund till streamingtjänsten prova två veckor gratis.

Skippa olagliga streaming siter som exempelvis ”NYAFILMER”, ”Dreamfilm HD”, ”Swefilmer” och prova istället en gratisperiod på C More för att se nya filmer och serier.

Se säsong 4 –Gåsmamman 4 – – Länk till stream hittar du här
Streama Säsong 3 – Gåsmamman 3 – – Länk till stream hittar du här
Titta på Säsong 2 – Gåsmamman 2 –  Länk till stream hittar du här
Glömt hur Säsong 1 var ? – Gåsmamman 1 –  Länk till stream hittar du här