The Book of Boba Fett, nu på Streamingtjänsten Disney+.

The Book of Boba Fett är en En spinoff-serie till ”The Mandalorian” och har permiär på Disney+ i 29 december 2021. Boba sägs både strida mot odjuret, och möjligen även tämja den! Han sitter på ryggen av Rancorn och ser ut att antingen försöka tämja eller kontrollera monstret som brottar sig fram längs gatorna på Tatooine.

– Vi kommer att se hans förflutna och vars han har varit sedan Rymdimperiet slår tillbaka. säger Morrison om Boba Fett i den kommande serien. 

Serien går att Streama på Disney +

Boba Fett är en figur i Star Wars, en skoningslös prisjägare och son (egentligen en klon) till den beryktade prisjägaren Jango Fett, den sista kända överlevande från den berömda mandaloriska kommandostyrkan. Boba Fett framträdde för första gången i en tecknad film som ingick i TV-filmen Stjärnornas krig och fred.

Bakom kulisserna:

Bakom kulisserna:

Boba Fett’s far Jango Fett är en karaktär i Star Wars-filmerna.

Jango föddes på planeten Concord dawn. Jangos föräldrar var jordbrukare och när Jango var liten kom en grupp mandalorianer, som kallade sig True Mandalorian, till deras gård för att söka skydd från en rivaliserande grupp mandalorianer, som kallade sig själv Death Watch (mandalorianska Kyr’tsad). Death Watch hittade till slut gården, och brände ner alla där utom Jango som hjälpte True Mandalorians fly. Mandalorianerna tog med sig Jango och tränade honom till en skicklig krigare.

Vid ett tillfälle räddade Jango mandalorianernas ledare Jaster Meerel från Death Watch och de blev vänner. När Jaster mördades av Vizsla, ledaren för Death Watch, tog Jango hans plats som mandalorianernas ledare och hans skepp som han döpte om till Jaster’s legacy.

Läs även om Disney plus lansering i Sverige och dess erbjudanden.