”Det som göms i snö, Säsong 2” (Streama på viaplay)

Det som göms i snö Säsong 2

Leif GW:s hyllade kriminaldrama “Det som göms i snö“, med Kristallen-vinnaren Robert Gustafsson i huvudrollen som polisen Peter Wendel, återvänder till Viaplay söndagen 19:e september med en andra säsong. Här ovanför kan du se en första teaser för säsongen!

Det som göms i snö” var en stor tittarsuccé som hyllades av kritikerna och nominerades i tre kategorier på Kristallen-galan 2019. Huvudrollsinnehavaren Robert Gustafsson (Hundraåringen, Torsk på Tallinn m.m) vann en Kristall i kategorin bästa manliga skådespelare för sin gestaltning av Kalla fall-gruppens ledare Peter Wendel. 

I säsong två är Peter Wendels kalla fall-grupp underbemannade. Jorma (Christopher Wagelin) har slutat och Caijsa (Louise Peterhoff) är på väg mot en längre tids ledighet. Peter mår dåligt efter att ha accepterat sin brors självmord och plågar sig själv med minnen av brodern som han inte lyckades rädda. Men allting förändras när en kollega och vän plötsligt hittas mördad. 

Polismannens död blir början på det som kommer att visa att en högt uppsatt polischef (spelad av Samuel Fröler), lever ett mörkt dubbelliv. Utredningen reser också tvivel om Peters bror faktiskt tog sitt liv? 

Många fler välbekanta ansikten från den första säsongen återvänder, bland andra Ia Langhammer som Barbro, Ingela Olsson som Ulla, Peter Gardiner som Ante och Cilla Thorell som Stella. Det dyker även upp fler nya namn på rollistan som Celie Sparre och Stefan Gödicke.

Prova att streama serien gratis genom testa Viaplay gratis två veckor

Missat säsong 1 av ”det som göms i snö”

Säsong 1 komm 2018 och man fick följa Polisen Peter( Robert gustavfsson)

Peter Wendels kalla fall-grupp är underbemannade, samtidigt som Peter mår dåligt efter att ha accepterat sin brors självmord. Men allting kommer förändras när en kollega och vän plötsligt hittas mördad.

Kort om första avsnittet i säsongen :När Peter Wendel dras in i en brådskande mordutredning tvingas han anställa kårens mest missanpassade poliser för att snabbt få igång sin nya Kalla Fall-grupp.

Streama säsong 1

Medverkande Robert Gustafsson Johan Ulveson Louise Peterhoff Peter GardinerIngela OlssonVisa fler

RegissörKjell-Åke Andersson Lisa Farzaneh Camilla Strøm Henriksen Daniel di Grado Kristian Petri

”Det som göms i snö” finns nu att streama på Amazon Instant och det finns en engelsk version på netflix ”the truth will out”