Missa inte Säsong 8 av serien ”Maria Wern”

Följ kriminalinspektör Maria Wern, en skicklig polis som tycker om och värdesätter sitt arbete. Hon har en stark drivkraft att rätt ska vara rätt och ger sig inte förrän hon löst fallet. Hon drar sig inte för att ta nya oprövade vägar för att lyckas. Tillsammans med sin poliskollega Arvidsson, brottsplatsteknikern Ek, rättsläkaren Erika och psykologen Patrik Hedlund löser de brott som skett ute på Gotland.

Svensk kriminalserie med Eva Röse som Maria Wern, en skicklig polis på Gotland. I den åttonde säsongen väntar fyra nya kriminalfall samtidigt som Maria blir inspirerad av sin nya kollega Sasha och ansöker om att göra utlandstjänst. Nya säsongen av Maria Wern har premiär 19 april på C More!

Maria wern säsong 8

Avsnitt 1 – Fienden i bland oss – del 1, säsong 8

Säsongens första avsnitt utspelar sig av att en ung soldat omkommer vid en explosion under en militärövning. Gotlandspolisen kopplas in, men militären visar sig vara mer förtegen än väntat. Samtidigt börjar Maria drömma om något större i livet.

Avsnitt 2 – Fienden i bland oss – del 2

Gärningspersonen är på flykt genom skogarna och åtgärderna för gripandet intensifieras, men Maria tvivlar på om de jagar rätt person. Samtidigt står nationens säkerhet på spel och klockan tickar.

Avsnitt 3 – En orättvis rättvisa – del 1

En livlös tonåring fiskas upp ur havet utanför Gotland. Det visar sig att han har rymt från ett ungdomshem på ön, och kort därefter försvinner ännu en tonåring från samma hem.


Avsnitt 4 – En orättvis rättvisa – del 2

En oväntad vändning sker när det förmodade mordoffret visar sig vara vid liv. Samtidigt upptäcker Maria att någon på polisstationen raderar inkomna tips relaterade till fallet. Vem kan hon lita på?

Avsnitt 5

När en man hittas skjuten på en gotländsk strand blir den gamle markägaren genast misstänkt. Han är beväpnad, dement och spårlöst försvunnen. Maria gör sitt yttersta för att hitta honom innan han skadar någon annan.

Avsnitt 6

Den gamle markägarens försvinnande tycks vara ofrivilligt och när även Hartmans dotter försvinner i samband med ett miljöreportage på Fårö blir fallet personligt för Maria och kollegorna.

Avsnitt 7

Kriminalinspektör Maria Wern är en skicklig polis som tycker om och värdesätter sitt arbete. Tillsammans med sin poliskollega Arvidsson, brottsplatsteknikern Ek, rättsläkaren Erika och psykologen Patrik Hedlund löser de brott på Gotland.

Avsnitt 8

Kriminalinspektör Maria Wern är en skicklig polis som tycker om och värdesätter sitt arbete. Tillsammans med sin poliskollega Arvidsson, brottsplatsteknikern Ek, rättsläkaren Erika och psykologe.

Alla tidigare säsonger 1,2,3,4,5,6,7 finns att streama på Cmore.

Galgbergets väktare 

Ny bok 2021 Maria Wern som ljudbok.

Maria Wern har drabbats av en tragedi. Hennes man Björn är förlamad från nacken och nedåt och Maria sköter om honom i hemmet. När ett lik hittas i vattnet nedanför Högklint tvingas hon ge mer ansvar till de personliga assistenterna. Trots att hon litar på dem är det något som skaver.

Nittonåriga Elin Rute väcks på midsommarnatten för att upptäcka att hennes älskade, Oliver, ligger mördad utanför sommarhuset i Djupvik. Hennes föräldrar beter sig oerhört märkligt, och Elin tvingas göra något som kommer att plåga henne länge efteråt.

Galgberget i Visby är en gammal avrättningsplats. Gruppen som kallar sig Galgbergets väktare har tagit som sin uppgift att peka ut förrädare och döma dem till historiska straff. Ledaren låter hellre bilan falla än benådar. Lyssna Maria på maria wern genom att prova Bookbeat gratis eller Nextory 14 dagar gratis.

Missa inte heller Serien NOVA VITA som finns att streama på Cmore.