Outer Banks säsong 3 & 4 (Netflix)

Det är dags för Outer Banks återkomst . Efter att ha väntat i ungefär ett och ett halvt år återförenas vi äntligen med vår favorit Pogues. Vilken skattjakt kommer John B och hans grupp vänner att vara på i detta kommande kapitel? Och vad kommer att hända när John B. återförenas med sin far?

Vi förväntar oss att säsong 3 kommer att vara fullspäckad med mer action, äventyr och, naturligtvis, romantik. Förra gången vi såg Pogues i Outer Banks säsong 2-final jagade de efter det eftertraktade Cross of Santo Domingo. Även om de inte fick tag på det ultimata priset, slapp Pogues åtminstone mestadels oskadda. 

Serien utspelar sig i Outer Banks of North Carolina  och följer en grupp tonåringar som kallas Pogues, som är, som John B. beskriver, de ”lägsta medlemmarna i näringskedjan.” John B. och hans vänner ger sig ut på en resa för att söka sanningen bakom faderns försvinnande och måste möta rivalen Kooks, när det som börjar som ett nyfiket uppdrag förvandlas till en dödlig skattjakt. 

Hitta senaste Netflix erbjudande!

Skådespelare för Outer Banks  säsong 3

I juni 2022 meddelade Netflix att nya skådespelare skulle gå med i nästa säsong. Andy McQueen  spelar Carlos Singh, beskriven som ”en hänsynslös karibisk Don på en egen skattjakt.” McQueen får sällskap av  Lou Ferrigno Jr. , som spelar Singhs högsta säkerhetschef. Säsong 3 kommer också att spela  Fiona Palomo  som Sofia, som Netflix säger är ”en självidentifierad Pogue som bildar en nära koppling till Rafe.”

Förutom Chase Stokes återvänder alla stammisar i serien för  Outer Banks  säsong 3.  Enligt Deadline har Carlacia Grant, som spelar  Cleo, det senaste tillskottet till den centrala Pogues vängruppen, blivit uppgraderad till vanliga serier.

Huvudrollsinnehavare:

Outer Banks  säsong 3 spoilers

I en intervju med  Metacritic retade Elizabeth Mitchell – som spelar   den intrigerande Carla Limbrey i serien – vad som komma skall för hennes karaktär. ”Jag får umgås med Big John ( Charles Halford ) ganska mycket, vilket är härligt, för han är fantastiskt,” sa Mitchell. Slutscenen av  Outer Banks Säsong 2 retade detta partnerskap, eftersom Big John sa till Limbrey att han skulle hjälpa henne att hitta höljet med helande krafter om hon gick med på att hjälpa hans son John B. ”Jag vet inte om du skulle kalla det ”samarbeta”, men de är verkligen tillsammans en stor del av tiden, särskilt i den första delen.” Självklart har Limbrey visat sig vara någon som inte går att lita på – hon dödade sin halvbror i säsong 2. ”Jag vet inte att Limbrey verkligen är en lagspelare, låt oss bara säga det,” sa Mitchell.

När kommer Outer Banks säsong 4

Netflix var tidiga med att bekräfta en fjärde säsong av Outer Banks men intte när den kommer. Därför finns det inget känt premiärdatum. Däremot har de uppföljande säsongerna släppts med 15-17 månaders mellanrum, vilket ger oss ett gott hum om när vi kan förvänta oss att se Outer Banks säsong 4 på Netflix. 

Vidare bekräftar flera amerikanska medier vår spådom med rapporter om att den landar på streamingtjänsten under tidig sommar 2024. Med andra ord förväntar vi oss att se serien komma tillbaka då som allas spådom säger att den ska göra det. Så fort vi får info om det så uppdaterar streamingscentrum infon på vår hemsida.

Den första säsongen av serien släpptes i april 2020, och blev genast en stor framgång för Netflix. Andra säsongen var den mest streamade engelsktalande serien på Netflix under fyra veckors tid. Vad gäller den aktuella säsongen vågar vi räkna med stor succé där med.