Star Wars Andor på Disney +

ANDOR, exclusively on Disney+. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Serien Andor’s utspelar sig fem år före händelserna i Rogue One (2016) och följer rebellspionen Cassian Andor under uppbyggandsåren av Rebellalliansen.

Star wars: Andor

”Andor”-serien kommer att utforska ett nytt perspektiv från Star Wars-galaxen, med fokus på Cassian Andors resa för att upptäcka skillnaden han kan göra. Serien tar fram berättelsen om det spirande upproret mot imperiet och hur människor och planeter blev inblandade. Det är en era fylld av fara, bedrägeri och intriger där Cassian kommer in på den väg som är avsedd att förvandla honom till en rebellhjälte.

Diego Luna återvänder som Cassian Andor och får sällskap av skådespelarna Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough och Kyle Soller. De exekutiva producenterna är Kathleen Kennedy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna och Michelle Rejwan.

Prova att streama på disney plus

Vilka är Rebellalliansen?

Rebellalliansen eller formellt the Alliance to Restore the Republic, är en fiktiv motståndgrupp i Star Wars-världen. Alliansen var det största motståndet för Rymdimperiet.

Rebellalliansen grundades för att bli en politisk och militär motståndsrörelse till Rymdimperiet. Alliansen startades av en grupp lojalister till Republiken, ledda av senator Mon Mothma och senator Bail Organa.

Missa inte heller:

The Kardashians – Familjen återförenas i ny realityserie

Efter att Keeping up with the Kardashians la ner efter tjugo hela säsonger återuppstår nu familjen i en ny tv-serie. Det är dags för familjen att synas framför kamerorna igen och i den korta teaser som släppts avslöjas att programmet kommer att gå under namnet “The Kardashians.”. De kommer fortsätta vara sig själva och vara känslomässigt engagerade i programmet, och hon lovar också att de kommer vara rejält snygga hela bunten.