Vad kommer till Netflix den i juni

Missa inte de kommande netflix sommar filmerna. Vi har listat några av primärfilmerna men det tillkommer alltid nya varje vecka.


Anchorman: The Legend of Ron Burgandy (2004) – Will Ferrell spelar huvudrollen som en karismatisk nyhetsman på 1970-talet men hans regeringstid som topphunden ser ut att ta slut efter en ny anställning.

Iluzja / Illusion (2022) – Polsk dramafilm som utspelar sig månader efter försvinnandet av en kvinnas tonårsdotter och hennes utredning för att ta reda på vad som hände.


The Amazing Spider-Man (2012) – Andrew Garfields första inträde som den webbslängande superhjälten. Vi ser Peter Parker i detta inlägg gå upp mot The Lizard.

We Die Young (2019) – Lior Geller regisserar detta actionkriminaldrama med Jean-Claude Van Damme i huvudrollen. Den handlar om en 14-åring som kidnappades av ett gäng.

SpiderHead (2022) – Inom en snar framtid erbjuds dömda brottslingar chansen att frivilligt arbeta som medicinska testobjekt för att förkorta domen. En testare av ett nytt läkemedel som kan ska kunna skapa kärlek börjar ifrågasätta sin uppfattning av verkligheten runt omkring.

We Are Marshall (2006) – McG regisserar detta sportdrama med Matthew McConaughey i huvudrollen. Om planer på att hålla ett fotbollslag igång efter en förödande flygolycka.

Netflix nedan. några andra filmer och serier som man inte får missa på netflix 

1 juni After We Collided, Antebellum , Her, Run, Wander 

3 juni Interceptor (originalfilm) 

8 juniBaby Fever (säsong 1), Hustle (originalfilm) 

10 juni Peaky Blinders (säsong 6), First Kill (premiär) 

14 juniJennifer Lopez: Halftime (musikdokumentär) 

16 juni Kärlek & anarki (säsong 2) 

17 juni Spiderhead (originalfilm) 

22 juni The Umbrella Academy (säsong 3) 

24 juni La Casa de Papel: Korea (premiär),Man vs Bee (säsong 1)