Spökjakt med jocke och jonna spökjakt & ”Familjen lundell”

Jocke och Jonna spökjakt

Följ jocke och jonna på spökjakt i Dplay rutan. Favorit program bland många tittare och även kritallen vinnare av årets program 2020. Paret besöker hemsökta ställen.

Loftus Hall: Har djävulen flugit genom taket?

1 Tim 21 MinLoftus Hall, Irland. I premiären av Spökjakt besöker Jocke, Jonna, Danjal och teamet Loftus Hall, Irlands enligt legenden mest hemsökta plats. Självaste djävulen ska ha flugit genom taket här och det är inte alla i teamet som ens klarar att stanna kvar över natten. prova Dplay gratis.

Spökjakt Säsong 2

Jocke och Jonnas första stopp tillsammans med teamet när de denna säsong reser runt Sverige är Borgvattnet. Där finns Prästgården, som sägs vara en av världens mest hemsökta platser – och Vandrarhemmet, som enligt rykten är ännu värre.

Streama familjen lundell, ”jocke och Jonna”

Namnen Jocke och Jonna, säger allt. De är mäktigast i Sverige i sociala medier och deras öppenhjärtiga videor på Youtube drar miljonpublik. Nu bjuder Dplay tittarna på en exklusiv och intim inblick i framgångsrika företagarna och nyblivna föräldrarna Joakim och Jonna Lundells liv, jobb, kärlek, kaos och vardag. I Familjen Lundell följer vi paret som driver ett mångmiljonföretag med en videokamera på ena armen och dottern Lunabelle på den andra – samtidigt som de är mitt uppe i ett renoveringskaos som kan ge den mest händige hjärnblödning. Du har garanterat inte sett någonting liknande. Streama familjen lundell på Dplay 

Dplay Pris– abonnemang

Det finns fyra typer av abonnemang på Dplay: Total, Live, Underhållning och Gratis. Total och Live ger tillgång till den sport Dplay erbjuder – alltså Allsvenskan och Superettan och Eurosports två kanaler. Underhållning fokuserar istället på de underhållningsprogram som visas i Discovery Networks kanaler och de program som produceras exklusivt för Dplay. Läs mer om Dplay pris och abonnemang.

 

Prova 14 dagar – gratis

Abonnemangen Live och Underhållning kan man få prova i två veckor helt gratis. Man får avsluta abonnemanget när man vill – men om man gillar tjänsten förnyas abonnemanget automatiskt till ett vanligt abonnemang.