Störst serier på C More

Streama C More’s största serier som TOP DOG, Dirigenten, Johan Falk Beck. Storsatsande top serie från C More och TV4.

Top Dog

Dramathriller, 2020

På Cmore får man streama och följa: Två vitt skilda världar möts när juristen Emily (Josefin Asplund) och ex-brottslingen Teddy (Alexej Manvelov) förenas i jakten på en eftersökt kidnappare. De har helt olika motiv, men båda tvingas tänka om när de hamnar mitt i smutsig härva av krossade framtidsdrömmar och mörka hemligheter. Svensk thrillerserie, baserad på Jens Lapidus succétrilogi ”VIP-rummet”, ”Sthlm Delete” och ”Top Dog”.

”Top dog” är en ny dramaserie med Alexej Manvelov och Josefin Asplund baserad på Jens Lapidus bokserie. Nu finns ett premiärdatum på TV4 och C More, 7 Oktbober.

Streama TOP DOG GRATIS PÅ C MORE (Utan reklam)

Missa inte att man kan prova streama Top dog, på Cmore gratis i två veckor.

C More Prova C More gratis i 2 veckor – utan bindningstid

Hamilton

I den Svenska thrillerserien Hamilton med Jakob Oftebro och Nina Zanjani så återser vi den populära karaktären från Jan Guillous succéböcker. Carl Hamilton har nyss återvänt till Sverige efter många års hemlig utbildning i USA när Stockholm skakas av en rad terrorattacker. Hamilton får i uppdrag att bistå den svenska underrättelsetjänsten i deras jakt på de skyldiga, men jobbar samtidigt som dubbelagent.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cmore.

  • I rollerna: Jakob Oftebro,Nina Zanjani,Krister Henriksson,Suzanne Reuter,Peter Andersson,Anna Sise
  • Regi: Erik Leijonborg

Hamilton är Cmores nyaste serie och släpptes den 1:a januari. Serien är baserad på Jan Guillous succéböcker om den hemlige agenten med samma namn.

hamilton cmore stream online streama gratis här 2020

I Sverige så kan du se Hamilton via streamingtjänsten CMORE. Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se serien gratis via Cmores prova på gratis i 2 veckor erbjudande (läs mer nedan).

Beck – Djävulens advokat

 Team Streaming Redigera

https://youtube.com/watch?v=ek5jnlXr7u0%3Ffeature%3Doembed

En man går in på en restaurang, skjuter ned dess ägare och försvinner sedan snabbt. Mordet ser ut att vara en gänguppgörelse och inga vittnen säger sig minnas något. Under ledning av nya chefen Alex börjar gruppen, tillsammans med rotelchef Martin Beck, att utreda fallet som kommer att bli särskilt känsligt för en av poliserna. “Djävulens advokat” är den 38:e filmen med Peter Haber som Beck.I rollerna:Peter Haber, Kristofer Hivju, Jennie Silfverhjelm, Anna Asp, Elmira Arikan, Jonas Karlsson, Måns Nathanaelson, Ingvar Hirdwall Regi:Jörgen Bergmark

Nya Beckfilmer ,premiär 2020.

Solsidan, en av sveriges bästa humorserier.

Tittarsuccén Solsidan kommer tillbaka efter fyra års uppehåll. Nu står det klart att den älskade komediserien visas på TV4, TV4 Play och C More söndag 20 oktober 20.00. Läs mer om streama Solsidan gratis på C More.

Om ”Dirigenten”:

Handlar om: Aktiemäklaren Tom Blixen som har flytt sitt förflutna och startat ett nytt liv i ryska Moskva. En riskabel affär leder till en kallblodig kamp.

Baserad på: Camilla Grebe och Paul Leander-Engströms första roman i boktrilogin som går under samlingsnamnet ”Moskva noir”.

Regi: Mikael Hofström.

I rollerna: Bland andra Adam Pålsson, Christopher Wagelin, Linda Zilliacus och Karolina Gruszka.

C More

Prova CMore gratis i 2 veckor – utan bindningstid

Skippa olagliga streaming siter som exempelvis ”NYAFILMER”, ”Dreamfilm”, ”Swefilmer” och prova istället en gratisperiod på C More för att Se serier. Missa inte heller Johan Falk , dirigenten eller Beck filmerna.