Topp serier på discovery +.

Streama discovery’s största serier som Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso familjen Lundell, Filip & Fredrik. Streama dina favoriterpå discovery +.

Realityserie med Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Wahlgrens värld. Svensk realityserie från 2020 på Kanal 5 och discovery +.

Pernilla Wahlgren föddes rakt in i rampljuset och har precis som större delen av sin familj vuxit upp i strålkastarnas ljus. Just nu är hon huvudpersonen i sin egen realityserie där vi får följa artisten, designern, bloggaren, poddaren, mediefenomenet och fyrbarnsmamman när hon bjuder in oss att följa hennes minst sagt kaotiska vardag och liv. Discovery värdekod

Hitta mer info om alla Discovery + priser och vad som går att prova gratis i två veckor.

Jocke och Jonna spökjakt

Följ jocke och jonna på spökjakt i discovery +rutan. Favorit program bland många tittare och även kritallen vinnare av årets program 2020. Paret besöker hemsökta ställen.

Spökjakt Säsong 2

Jocke och Jonnas första stopp tillsammans med teamet när de denna säsong reser runt Sverige är Borgvattnet. Där finns Prästgården, som sägs vara en av världens mest hemsökta platser – och Vandrarhemmet, som enligt rykten är ännu värre.

Streama familjen lundell, ”jocke och Jonna”

Namnen Jocke och Jonna, säger allt. De är mäktigast i Sverige i sociala medier och deras öppenhjärtiga videor på Youtube drar miljonpublik. Nu bjuder discovery + tittarna på en exklusiv och intim inblick i framgångsrika företagarna och nyblivna föräldrarna Joakim och Jonna Lundells liv, jobb, kärlek, kaos och vardag. I Familjen Lundell följer vi paret som driver ett mångmiljonföretag med en videokamera på ena armen och dottern Lunabelle på den andra – samtidigt som de är mitt uppe i ett renoveringskaos som kan ge den mest händige hjärnblödning. Du har garanterat inte sett någonting liknande. Streama familjen lundell 

Allsvenskan sänds på Discovery + Total (Tidigare Dplay och C more)

MIssa inte heller att Streama allsvenskan ffrån och med 2021 på Discovery och deras kanaler och streamingtjänster.

Efter en lång väntan och uppehåll pågrund av Covid-19 är Allsvenskan och ett flertal sporter äntligen tillbaks.

  • Streama allsvenskan på Discovery 2020
    • Allsvenskan har fått en ny hemmaplan bland streamingtjänsterna.
    • Från och med säsongen 2020 kommer discovery + och deras moderbolag Discovery ansvara för alla allsvenska matcher.

Skippa olagliga streaming siter som exempelvis ”NYAFILMER”, ”Dreamfilm”, ”Swefilmer” och prova istället en gratisperiod på Discovery för att se serier och Sport.