Topp serier på Dplay.

Streama Dplay’s största serier som Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso familjen Lundell, Filip & Fredrik. Streama dina favoriterpå Dplay.

Realityserie med Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Wahlgrens värld. Svensk realityserie från 2020 på Kanal 5 och Dplay.

Pernilla Wahlgren föddes rakt in i rampljuset och har precis som större delen av sin familj vuxit upp i strålkastarnas ljus. Just nu är hon huvudpersonen i sin egen realityserie där vi får följa artisten, designern, bloggaren, poddaren, mediefenomenet och fyrbarnsmamman när hon bjuder in oss att följa hennes minst sagt kaotiska vardag och liv. Dplay värdekod

Hitta mer info om alla Dplay priser och vad som går att prova gratis i två veckor.

Jocke och Jonna spökjakt

Följ jocke och jonna på spökjakt i Dplay rutan. Favorit program bland många tittare och även kritallen vinnare av årets program 2020. Paret besöker hemsökta ställen.

Spökjakt Säsong 2

Jocke och Jonnas första stopp tillsammans med teamet när de denna säsong reser runt Sverige är Borgvattnet. Där finns Prästgården, som sägs vara en av världens mest hemsökta platser – och Vandrarhemmet, som enligt rykten är ännu värre.

Streama familjen lundell, ”jocke och Jonna”

Namnen Jocke och Jonna, säger allt. De är mäktigast i Sverige i sociala medier och deras öppenhjärtiga videor på Youtube drar miljonpublik. Nu bjuder Dplay tittarna på en exklusiv och intim inblick i framgångsrika företagarna och nyblivna föräldrarna Joakim och Jonna Lundells liv, jobb, kärlek, kaos och vardag. I Familjen Lundell följer vi paret som driver ett mångmiljonföretag med en videokamera på ena armen och dottern Lunabelle på den andra – samtidigt som de är mitt uppe i ett renoveringskaos som kan ge den mest händige hjärnblödning. Du har garanterat inte sett någonting liknande. Streama familjen lundell på Dplay 

Allsvenskan sänds på Dplay Premium (Tidigare C more)

MIssa inte heller att Streama allsvenskan fån och med 2020 på Dplay.

Efter en lång väntan och uppehåll pågrund av Covid-19 är Allsvenskan och ett flertal sporter äntligen tillbaks.

  • Streama allsvenskan på Dplay 2020
    • Allsvenskan har fått en ny hemmaplan bland streamingtjänsterna.
    • Från och med säsongen 2020 kommer Dplay och deras moderbolag Discovery ansvara för alla allsvenska matcher.

Skippa olagliga streaming siter som exempelvis ”NYAFILMER”, ”Dreamfilm”, ”Swefilmer” och prova istället en gratisperiod på Dplay för att se serier och Sport.